Piekļuve vietnei

Aizmirsi savu paroli?
 Balsot!
Любимая марка автомобиля

 

 Dalieties ar draugiem!
Vai jums patīk publicētais materiāls? Kāpēc jūs to nedalīsit ar draugiem, raksta pievienošana sociālajām grāmatzīmēm ir ļoti vienkārša, vienkārši noklikšķiniet uz tālāk redzamajām ikonām!

Reklāma

Kāpēc sēdēt pie Chevrolet stūres ir lepnums?

Ievietots: alexpuskins
18 август 2023 12:45
1220

Neviens cits zīmols nav saņēmis tik ievērojamu atzinību kā ikoniskais Chevy Suburban - tas ir vienīgais auto modelis Holivudas filmu industrijas vēsturē, kas ieguvis savu Izcilības Zvaigzni. Un lai gan daudzu zīmolu auto spēlējuši nozīmīgu lomu liela mēroga filmās un pēcāk baudījuši ievērojamu publikas atzinību, neviens nav izrādījies tik pieprasīts kā Chevrolet. Tas ir amerikāņu sapnis - kulta auto kopš Chevrolet Corvette sprādzienam līdzīgās ienākšanas tirgū. Chevrolet groza galvas un saistās ar panākumiem.

Ja ticam pievilkšanās likumam, tad panākumi pievelk panākumus - Chevrolet līdz ar to kļūst kā veiksmes un pārliecības talismans. Līdzīgi kā sieviete var iekarot pasauli pareizajās kurpēs, nekas neliekas neiespējami braucot pie Chevrolet stūres.

Vairāk par Chevrolet veiksmes stāstiem, zīmolu un vēsturi, kas iedvesmos ikvienu esošo vai topošo Chevrolet īpašnieku, stāstīsim turpinājumā kopā ar jaunu un lietotu Chevrolet auto tirdzniecības sludinājumu platformu dalder.lv.

Kāpēc tieši Chevrolet?

Sāksim ar Chevrolet nepārspējamajiem panākumiem uz Holivudas skatuves. Chevrolet Suburban tika piešķirta izcilības balva par “lomu” spēlēšanu kino kopš 1952. gada - kopš galvu reibinošās karjeras sākuma šogad aprit 71 gads. Starp visiem automašīnu zīmoliem Chevrolet izrādījies vispieprasītākais “aktieris” - zīmola kontā ir vairāk kā 1750 filmas un seriāli. No tām vairāk kā 30 tikušas nominētas kino balvām.

Chevrolet automašīna piestāv jebkuram tēlam un raksturam, turklāt tās parādīšanās filmas kadros ienes noteiktu svarīguma sajūtu. Chevrolet lieliski piederas gan ģimenes, gan piedzīvojumu filmās, turklāt auto teicami piestāv ne vien labajiem, bet arī stāsta ļaunajiem varoņiem. Chevrolet loma kino filmās nebūt nav mazsvarīga - tā klātbūtne kadros ienes noteiktu atmosfēra un svarīguma apziņu.

Holivudas auto koordinators Deniss Makartnijs Chevrolet atstāto iespaidu apraskta šādi: “Kad melno Chevrolet (Suburban) karavāna parādās uz ekrāna, tu zini, ka šis nav īstais brīdis, lai atstātu savu vietu un ietu nopirkt popkornu”.

Corvette maģija

Atšķirībā no lielas daļas citu sporta auto Chevrolet Corvette savu popularitāti izdevies saglabāt līdz pat mūsdienām. Šim modelim ir īpaši bagāta vēsture un izcila reputācija. Hotcars par šo modeli raksta: “Chevrolet mantojums un jauda ļauj izjust amerikāņu lepnumu” - visā pasaulē to pazīst kā Amerikas sporta automašīnu. Tā kļuva par stila ikonu kopš tā pirmo reizi izbrauca ielās jau vairāk kā 65 gadus atpakaļ. Corvette bija 1. amerikāņu sporta auto. Pēc dizaina tā sacentās ar tādām Eiropas sporta automašīnām kā Jaguar XK120 un MG TD.

Chevrolet Corvette 1. reizi nonāca pārdošanā 1953. gadā. Tā ir viena no retajām sporta automašīnām, kuras ražošanas nepārtrauktība mērāma 7 desmitgadēs. Šajā laikā tā izgājusi cauri daudzām dizaina pārmaiņām un uzlabojumiem, tomēr tā vienmēr palikusi uzticīga sākotnējam konceptam: divvietīgs, aizmugures piedziņas sporta auto.

2020. gadā viss plānotais Corvette daudzums tika izpirkts pat vēl pirms automašīnas bija saražotas. Izrādījās, ka ar 40 000 Chevrolet Corvette ir pārāk maz, lai apmierinātu visu pircēju pieprasījumu.

To, cik augsti Corvette automašīnas tiek vērtētas, apstiprina arī izsoļu rezultāti, piemēram, C7 Corvette modelis izsolē tika pārdots par galvu reibinošiem 2,7 miljoniem dolāru. Visdārgākā jebkad izsolē pārdotā Chevrolet Corvette ir 1967. gada L88 Coupe, tās cena - 3,85 miljoni. Šis modelis uzskatāms par vienu no īpašākajiem un vēsturiski nozīmīgākajiem, jo 1967. gadā tika saražoti tikai 20 šādi modeļi. Ņemot vērā, ka tā nav masveida produkcija, šis modelis vērtējams kā ekskluzīvs un kolekcionāriem pievilcīgs auto. L88 Coupe lepojas ar sacīkšu ciltsraktiem: veiksmīgi startēts arī čempionātos.

Kuras slavenības izvēlas Chevrolet?

Zvaigžņu vidū Chevrolet automašīnas ir ļoti iecienītas. Piemēram, Breda Pita kolekcijā ietilpst 1964. gada Chevrolet Impala SS, kas entuziastu vidū ir ļoti populārs modelis. Savam laikam Impala bija ļoti jaudīgs auto - dzinējs sasniedz pat 300 zirgspēkus. Breds Pits manīts braucam ar Impala vairākos gadījumos, piemēram,“Reiz Holivudā” filmēšanas laikā. Pita Impala ir tikusi atjaunota, saglabājot tās oriģinālās detaļas un raksturu. Šis modelis nenoliedzami ir ikonisks apliecinājums amerikāņu klasisko sporta auto nemirstīgajai pievilcībai - tie vienmēr liks atskatīties.

Arī popzvaizgne Lady Gaga izvēlas Chevrolet un viņa tāpat kā Pits pazīstama kā kaislīga auto kolekcionāre. Gagas Chevrolet El Camino visnotaļ sasaucas ar dziedātājas vintage un retro stila mīlestību un ekstravaganto gaumi. El Camino ir visai neparasta, jo divvietīgajam auto ir pikapa veida bagāžnieks. Turklāt Gagas īpašumā ir ne tikai 1, bet veseli 2 Chevrolet auto, tostarp 1969. gada Chevrolet Nova, kuru dziedātāja iegādājās par 275 000 dolāru.

Aktieris un komiķis Tims Alens gadu laikā bijis vairāku Chevrolet īpašnieks, tostarp 1968. gada Camaro SS, 1956. gada Chevrolet Nomad un 1964. gada Chevrolet Chevelle.

Vairākām slavenībām Chevrolet bijusi 1. automašīna, piemēram, Teilorei Sviftai, Džonijam Depam un Hlojai Kardašjanai.

Kur iegādāties Chevrolet Latvijā?

Ja 1. jebkad ražotais Chevrolet auto maksāja 2 150 dolārus, tad mūsdienās lietotu Chevrolet iespējams iegādāties pat vēl izdevīgāk. Lietota Chevrolet cena dalder.lv svārstās no 1 390 līdz 9 970 EUR. Mūsu tirgū tiek pārdoti tādi modeļi kā Evanda, Laceti, Epica, Captiva, Cruze, Orlando, Camaro, Trax un citi.

Starp auto sludinājumu portāliem iesakām izvēlēties dalder.lv, jo šis ir vienīgais bezmaksas sludinājumu portāls Latvijā, kurā katram auto pārdevējam (gan Chevrolet dīleriem, gan privātajiem tirgotājiem) ir sava mājaslapa un tajā lasāmas klientu atsauksmes. Mājaslapas organizācijas veids nodrošina daudz augstākus drošības standartus, vairojot iespējas nonākt pie uzticamiem auto izplatītājiem un pārdevējiem, kā arī izvairīties no krāpnieciskiem piedāvājumiem. Caurspīdīgums ir viena no portāla vērtībām.

Dalder.lv iespējams ievietot gan jaunu, gan lietotu Chevrolet sludinājumus, bet katrs pircējs pēc reģistrēšanās var izveidot savus filtrus - palīgu ātrākai auto meklēšanai. Tajā iespējams saglabāt vēlamos auto parametrus, tostarp notekt cenas amplitūdu, modeli un krāsu. Tiklīdz dalder.lv parādās atbilstošs sludinājums, lietotājs saņem e-pastu ar paziņojumu. Šāda ziņa var būt izšķiroša, lai laicīgi sazinātos ar pārdevēju un tādējādi pamanītos nonākt starp pirmajiem interesentiem. Kā bieži vien saka:”Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ”.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Atgriezties

Vietnes sadaļa: LV / Autozinas

Mēs arī iesakām:
Lexus LS un Toyota Mirai iegūst jaudīgu autopilotu Toyota divi vadošie modeļi - Lexus LS un Toyota Mirai - ir saņēmuši jaunu uzlabotu autopilotu. Pirms tam automašīnās tika ielādēta pašreizējā programmatūra ar nosaukumu ProPilot 2.0, kuru pirms pāris gadiem izstrādāja Nissan. Šobrīd autopilots tiek mainīts uz Super Cruise kompleksu, kas pēc savām spējām ir augstāks griezums.

Kāpēc sēdēt pie Chevrolet stūres ir lepnums? Neviens cits zīmols nav saņēmis tik ievērojamu atzinību kā ikoniskais Chevy Suburban - tas ir vienīgais auto modelis Holivudas filmu industrijas vēsturē, kas ieguvis savu Izcilības Zvaigzni. Un lai gan daudzu zīmolu auto spēlējuši nozīmīgu lomu liela mēroga filmās un pēcāk baudījuši ievērojamu publikas atzinību, neviens nav izrādījies tik

Maxlider būvēs sešu riteņu Ford Bronco Slaveno Ford Bronco apvidus automobili pēdējā laikā ir vajājuši daudzi tūninga ateljē. Tāpēc Maxlider nolēma atdzīvināt leģendāro krosoveru un pilnīgi jaunā lomā. Automašīna saņems uzreiz sešus riteņus, kā arī pilnībā pārveidotu balstiekārtu, kurai pēc autoru idejas mašīnu vajadzētu pārvērst par īstu visurgājēju.

Sedans Kia K3 ir ievērojami atjaunināts Viens no Dienvidkorejas koncerna flagmaņiem nesen saņēma grandiozu atjauninājumu. Mēs runājam par Kia K3, kura jaunā versija jau ir pieejama tās dzimtajā Korejā. Pēc uzņēmuma vadītāju domām, automašīna Eiropā parādīsies līdz vasaras sākumam, tāpēc iepriekš var pasūtīt iepriekš, jo tā ir pieejama no daudziem oficiālajiem izplatītājiem.

Volvo un Nvidia, lai izstrādātu savu autopilotu Pazīstamā zviedru kompānija Volvo un amerikāņu kompānija Nvidia jau sen sadarbojas augsto tehnoloģiju jomā. Pirmais sadarbības līgums tika parakstīts tālajā 2016. gadā, taču šobrīd autopilotācijas jomā sākas jauns kopīgas attīstības laikmets, kas nākamajos gados sola pilnīgi jaunu tehnoloģiju līmeni.

Lietotāju komentāri:
Komentāri, izmantojot sociālo tīklu VKontakte:
VK komentāru widget

Materiālu atkārtota izdrukāšana un kopēšana no mūsu resursa ir atļauta tikai ar norādi uz aktīvu indeksētu hipersaiti uz mūsu vietni!