Piekļuve vietnei

Aizmirsi savu paroli?
 Balsot!
Любимая марка автомобиля

 

 Dalieties ar draugiem!
Vai jums patīk publicētais materiāls? Kāpēc jūs to nedalīsit ar draugiem, raksta pievienošana sociālajām grāmatzīmēm ir ļoti vienkārša, vienkārši noklikšķiniet uz tālāk redzamajām ikonām!

Reklāma

Vai iesācējs var nomainīt automašīnas stiklu pats?

Ievietots: alexpuskins
13 декабрь 2023 22:00
1125
Uz šo jautājumu nav skaidras atbildes, jo tas viss ir atkarīgs no automašīnas veida un modeļa, kā arī no pieredzes un prasmēm. Kopumā vējstikla nomaiņa automašīnā ir diezgan sarežģīta un atbildīga procedūra, kas prasa īpašus instrumentus, materiālus un palīgu. Ja neesat pārliecināts par savām spējām, tad labāk uzticēt šo darbu profesionāļiem, piemēram, SIA StikluMeistars.lv pa tālruni 29638531, lai izvairītos no kļūdām un bojājumiem.
Tomēr, ja vēlaties mēģināt pats nomainīt stiklu, jums jāveic šādas darbības:

     Iegādājieties jaunu stiklu, kas atbilst jūsu automašīnai, kā arī līmēšanas komplektu, kurā ietilpst līme, tīrīšanas līdzeklis, aktivators un grunts utt.

     Noņemiet veco stiklu, caurdurot apakšā esošo hermētiķa slāni un izgriežot to ar auklu ar rokturiem. Esiet piesardzīgs, lai nesabojātu krāsu un stikla aprīkojumu, piemēram, sensorus, apsildi utt.

     Izmantojot kaltu, nazi un tīrīšanas līdzekli, no korpusa notīriet lieko atlikušo līmi. Atstājiet virsmu tīru un sausu.

     Jauno stiklu rūpīgi notīram ar stiklu tīrīšanas līdzekli, uzklājam pa perimetru aktivatoru un grunti, ja līmes ražotājs to ir paredzējis.

     Uzklājiet līmes slāni uz korpusa gar atvēruma kontūru. Ar asistenta palīdzību uzmanīgi ievietojiet stiklu atverē, izlīdzinot to ar pa perimetru vienādos attālumos. Piespiediet stiklu pret korpusu un pārbaudiet, lai tas cieši pieguļ visur vienādi.

     Pievienojiet sensorus un aprīkojumu uz stikla, ja tādi ir. Atstājiet auto vienu uz vairākām stundām, lai līme varētu sacietēt. Nostavēšanas laiks ir atkarīgs no līmes ražotāja.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Atgriezties

Vietnes sadaļa: LV / Autozinas

Mēs arī iesakām:
Trasē izbrauca unikālais Ferrari BR20 Ferrari var atļauties izstrādāt automašīnas vienā eksemplārā. Mūsu šodienas viesis ir tikai unikāls projekts, kura pamatā ir Ferrari GTC4Lusso, kas tapis pēc kāda turīga klienta individuāla pasūtījuma. Kā šī automašīna var pārsteigt VIP personu, mēs tālāk analizēsim tekstā.

Citykar Wuling Nano EV gatavojas izlaišanai Jaunā pilsētas automašīna Wuling Nano EV gatavojas masveida ražošanai. Automašīna ir kompakta trīsdurvju ar elektrisko piedziņu. Tajā pašā laikā modelim būs jākonkurē ar Mini EV, kā arī Nano EV, kas ļoti labi darbojas mūsdienu Eiropas tirgū.

Skoda Kodiaq ir piedzīvojis vēl vienu modeli Skoda regulāri atjaunina savu modeļu klāstu un to regulāri atjaunina. Un tagad viens no uzņēmuma flagmaņiem, Skoda Kodiaq krosovers, ir ticis atjaunināts, kas saņēma ne tikai kosmētiskas izskata izmaiņas, bet arī pāris dzinējus un citas patīkamas inovācijas.

Yamaha rada iespaidīgu kompaktu elektromotoru Pazīstamā japāņu kompānija Yamaha Motor paziņoja par veiksmīgu diezgan liela projekta pabeigšanu, kura mērķis bija izstrādāt elektromotoru sēriju jaunākajiem transportlīdzekļiem. Rezultātā bija iespējams salikt veselu virkni dažādu motoru ar jaudu no 35 līdz 200 kW, kas atbilst 48–272 ZS

Dronu izgatavotājs DJI izgatavos bezpilota transportlīdzekļus Nesen pabeigtā Šanhajas auto izstāde atnesa vēl vienu interesantu ziņu. Tātad, bezpilota lidaparātu ražotājs - Ķīnas uzņēmums SZ DJI Technology plāno iesaistīties bezpilota transportlīdzekļu ražošanā. Tajā pašā laikā daudzas tehnoloģijas tam jau ir pieejamas, jo darbs ar bezpilota lidaparātiem, kā izrādījās, var izstrādātājiem sniegt milzīgu

Lietotāju komentāri:
Komentāri, izmantojot sociālo tīklu VKontakte:
VK komentāru widget

Materiālu atkārtota izdrukāšana un kopēšana no mūsu resursa ir atļauta tikai ar norādi uz aktīvu indeksētu hipersaiti uz mūsu vietni!