Piekļuve vietnei

Aizmirsi savu paroli?
 Balsot!
Любимая марка автомобиля

 

 Dalieties ar draugiem!
Vai jums patīk publicētais materiāls? Kāpēc jūs to nedalīsit ar draugiem, raksta pievienošana sociālajām grāmatzīmēm ir ļoti vienkārša, vienkārši noklikšķiniet uz tālāk redzamajām ikonām!

Reklāma

Jauns elektriskais SUV no Chery - iCar 03

Ievietots: work
01 май 2023 13:11
1164

Ķīnieši nebeidz pārsteigt ar interesantām automobiļu inovācijām. Šanhajas autofestivāla ietvaros tiek prezentēts kompaktais SUV ar nosaukumu iCar 03, kas ir Chery apakšzīmols. Modelis kļuva par pirmo elektromobili rindā, kas varēja lepoties ar radošu dizaina risinājumu un maziem izmēriem.

Sākotnēji, aprīlī, koncepts tika izziņots, taču tā rezultātā oficiālās pirmizrādes laikā tika nolemts nemainīt izskatu, bet tikai pilnveidot tehnisko komponentu un sagatavot automašīnu komercversijai.

Pasākumā tika prezentēts glīts, kantains apvidus auto ar simbolisku gaismas optiku latīņu burta "i" formā, kura dizainu izdomājis viens no Mākslas akadēmijas absolventiem - Cao Xue. Ir zināms, ka tieši viņš 2022. gadā kļuva par ziemas olimpisko spēļu talismanu autoru.


Elektromobiļa iCar 03 garums ir 4 metri un 20 centimetri, platums nedaudz vairāk par 1,8 m. Augstums septiņdesmit metri.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Atgriezties

Vietnes sadaļa: LV / Autozinas

Mēs arī iesakām:
Eiropas tirgū nonāca Ford Ranger Stormtrak un Wolftrak pikapi Pēdējos gados pikapu mode Eiropā nepārtraukti pieaug. Uz šī fona daudzi uzņēmumi cenšas apmierināt šo pieprasījumu, piedāvājot klientiem savus modeļus. Jaunie Ford Ranger Stormtrak un Wolftrak pikapi nesen nonāca tirgū un tiks aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām.

Pārbaudes brauciens Porsche 911 Carrera S Ātrā un stilīgā Porsche 911 Carrera S Coupé ir izcilākā inženiertehniskā un klasiskā dizaina izcilība. Šī automašīna spīd ar patīkamu līkumu virsbūves līnijās, kā arī rūc ar spēcīgu motoru, kas tikai prasa dinamiskus braucienus pa izliektu trasi. Pārbaudīsim šo modeli kopā.

Kāpēc sēdēt pie Chevrolet stūres ir lepnums? Neviens cits zīmols nav saņēmis tik ievērojamu atzinību kā ikoniskais Chevy Suburban - tas ir vienīgais auto modelis Holivudas filmu industrijas vēsturē, kas ieguvis savu Izcilības Zvaigzni. Un lai gan daudzu zīmolu auto spēlējuši nozīmīgu lomu liela mēroga filmās un pēcāk baudījuši ievērojamu publikas atzinību, neviens nav izrādījies tik

Atkritumu Ford krājumi Amerikāņu autobūves koncerns Ford plāno samazināt savu daļu Mazda aktīvos.

Skoda Kodiaq ir piedzīvojis vēl vienu modeli Skoda regulāri atjaunina savu modeļu klāstu un to regulāri atjaunina. Un tagad viens no uzņēmuma flagmaņiem, Skoda Kodiaq krosovers, ir ticis atjaunināts, kas saņēma ne tikai kosmētiskas izskata izmaiņas, bet arī pāris dzinējus un citas patīkamas inovācijas.

Lietotāju komentāri:
Komentāri, izmantojot sociālo tīklu VKontakte:
VK komentāru widget

Materiālu atkārtota izdrukāšana un kopēšana no mūsu resursa ir atļauta tikai ar norādi uz aktīvu indeksētu hipersaiti uz mūsu vietni!