Piekļuve vietnei

Aizmirsi savu paroli?
 Balsot!
Любимая марка автомобиля

 

 Dalieties ar draugiem!
Vai jums patīk publicētais materiāls? Kāpēc jūs to nedalīsit ar draugiem, raksta pievienošana sociālajām grāmatzīmēm ir ļoti vienkārša, vienkārši noklikšķiniet uz tālāk redzamajām ikonām!

Reklāma

Pārdošanā tiek izlikts reta slavena sacīkšu braucēja McLaren 720S Spider

Ievietots: work
01 июнь 2023 13:31
1202

Pazīstams austrāliešu sacīkšu braucējs Daniels Rikjardo tirdzniecībā izlicis savu personīgo McLaren 720S Spider ļoti retā un skaistā purpursarkanā krāsā, kas turklāt ir aprīkots ar daudzām funkcijām un ekskluzīviem oglekļa šķiedras virsbūves komplektiem.

Zināms, ka sporta mašīnas īpašnieks iepriekš spēlējis McLaren F1 komandā, tāpēc, visticamāk, automašīna tika uzdāvināta bez maksas, taču šo informāciju neviens nav apstiprinājis.

Sporta auto īpatnības ir karbona komponenti, kas jau no rūpnīcas iekļauti iepriekš minētajā aprīkojumā. Tas nav bieži sastopams gadījums, kad produkts satur vairākas sastāvdaļas vienlaikus gan tehniskas, gan ārējās.


Kopējais nobraukums ir vienpadsmit tūkstoši kilometru, par ko Lielbritānijas automašīnu tirgotājs McLaren New Forest prasa vairāk nekā 217 000 mārciņu, kas tulkojumā pēc pašreizējā kursa ir 22 miljoni rubļu. Kopijai vēl ir garantija, kuras atlikums ir astoņi mēneši.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Atgriezties

Vietnes sadaļa: LV / Autozinas

Mēs arī iesakām:
Tika izlaista jauna Range Rover Evoque modifikācija Tikai pirms nedēļas tika izlaista atjaunināta Range Rover Evoque versija. Automašīnu ražo Chery Jaguar Land Rover Ķīnas nodaļa ar oficiālu licenci. Kopumā apdares līmeņu bagātība un visa SUV jauda palika savā vietā. Kas īsti mūs sagaida jaunajā "Ewoki" versijā? Izdomāsim!

Sedans Kia K3 ir ievērojami atjaunināts Viens no Dienvidkorejas koncerna flagmaņiem nesen saņēma grandiozu atjauninājumu. Mēs runājam par Kia K3, kura jaunā versija jau ir pieejama tās dzimtajā Korejā. Pēc uzņēmuma vadītāju domām, automašīna Eiropā parādīsies līdz vasaras sākumam, tāpēc iepriekš var pasūtīt iepriekš, jo tā ir pieejama no daudziem oficiālajiem izplatītājiem.

Maxlider būvēs sešu riteņu Ford Bronco Slaveno Ford Bronco apvidus automobili pēdējā laikā ir vajājuši daudzi tūninga ateljē. Tāpēc Maxlider nolēma atdzīvināt leģendāro krosoveru un pilnīgi jaunā lomā. Automašīna saņems uzreiz sešus riteņus, kā arī pilnībā pārveidotu balstiekārtu, kurai pēc autoru idejas mašīnu vajadzētu pārvērst par īstu visurgājēju.

Trasē izbrauca unikālais Ferrari BR20 Ferrari var atļauties izstrādāt automašīnas vienā eksemplārā. Mūsu šodienas viesis ir tikai unikāls projekts, kura pamatā ir Ferrari GTC4Lusso, kas tapis pēc kāda turīga klienta individuāla pasūtījuma. Kā šī automašīna var pārsteigt VIP personu, mēs tālāk analizēsim tekstā.

Pārbaudes brauciens Porsche 911 Carrera S Ātrā un stilīgā Porsche 911 Carrera S Coupé ir izcilākā inženiertehniskā un klasiskā dizaina izcilība. Šī automašīna spīd ar patīkamu līkumu virsbūves līnijās, kā arī rūc ar spēcīgu motoru, kas tikai prasa dinamiskus braucienus pa izliektu trasi. Pārbaudīsim šo modeli kopā.

Lietotāju komentāri:
Komentāri, izmantojot sociālo tīklu VKontakte:
VK komentāru widget

Materiālu atkārtota izdrukāšana un kopēšana no mūsu resursa ir atļauta tikai ar norādi uz aktīvu indeksētu hipersaiti uz mūsu vietni!